10 شکست بزرگ فناوري
نوشته شده توسط : mj

گزارشي از تاريخچه يا منشاء نشانه هاي رايانه اي اخيرا منتشر شده است. نشانه هايي که روزانه هزاران بار از آنها استفاده مي کنيم اما شايد نگاه يا ذهنمان تنها چند صدم ثانيه درگير فکر کردن به آنها شود.

نشانه هاي مختلفي که به منظور دادن دستورهاي متفاوت به رايانه ها مورد استفاده قرار مي گيرند را امروزه مي توان در هر جا ، بر روي لباس ها ، در داخل خودروهاي اتوماتيک و بسياري از ابزارها و کاربردهاي ديگر مشاهده کرد.

 

 

نشانه انرژي

در زمان جنگ جهاني دوم مهندسان از سيستمي دوتايي براي برچسب زدن به کليدهاي خاموش و روشن انرژي دستگاه هاي مختلف استفاده مي کردند: يک 1 به معني روشن و يک 0 به معني خاموش.

در سال 1973 کميسيون بين المللي الکتروتکنيک نشانه اي به گونه اي ترکيبي به شکل يک دايره شکسته با خطي در ميان شکستگي را به عنوان نشانه حالت آماده باش انرژي يا Standby انتخاب کرد که تا کنون نيز اين نشانه به همان معني پابرجا باقي مانده است اما موسسه مهندسان الکتريکي و الکترونيکي با اعلام مبهم بودن مفهوم اين نشانه، مفهوم آن را به مفهوم ساده انرژي تغيير دادند.

 

 

دستور

شکل ميدان اردوگاه هاي سوئدي ها و لوگوي اپل چه نقطه مشترکي مي توانند با هم داشته باشند؟ «اندي هرتزفلد» از تيم سازندگان رايانه هاي مک هنگامي که به همراه تيمش در حال مطالعه بر روي چگونگي ترجمه دستورهاي موجود در ليست دستورهاي رايانه به يکي از کليدهاي صفحه کليد بود، تصميم به افزودن يک کليد عملياتي گرفت. ايده وي بسيار ساده بود، زماني که اين کليد به همراه کليدهاي ديگر فشرده مي شود مي تواند دستوري متناسب با کليدهاي فشرده شده را از ميان ليست دستورها فعال کند. جابز از اين ايده به هيچ وجه استقبال نکرد و از آن براي نمايش دادن لوگوي اپل استفاده کرد.

هرتزفلد در پاسخ گفت:«تعداد لوگوهاي اپل بر روي نمايشگر بسيار زياد است و اين مسخره است! ما در حال از بين بردن تاثير لوگوي اپل هستيم». سپس بازطراحي دوباره اي از اين نشانه انجام گرفت و طراحي به نام «سوزان کر» با استفاده از واژه نامه بين المللي نشانه ها و انتخاب يکي از نشانه هاي منتصب به سوئد که براي نشانه گذاري مناطق مناسب برگزاري اردوها استفاده مي شد، به منظور نشان دادن «نشانه اي براي مکان مورد علاقه» کاربر بر روي صفحه کليد براي هميشه بر روي صفحات کليد کاربران رايانه هاي اپل جا گرفت.

 

 

بلوتوث

حتما داستان پادشاه دانمارکي ها را در قرن دهم ميلادي شنيده ايد. «هارالد بلاتند» به پادشاه دندان آبي شهرت داشت. وي علاقه فراواني به ميوه جنگلي «تمشک آبي» يا بلوبري داشت و تعدادي از دندان هايش براي هميشه آبي رنگ شدند. آنچه شايد ندانيد اين است که نشانه بلوتوث يا «دندان آبي» در واقع ترکيبي از دو حرف اول نام اين پادشاه است. اولين نشانه بلوتوث از شکلي دندان مانند نيز برخوردار بود اما فعل و انفعالات نشانه اي اينجا پايان نگرفت. به دليل اينکه «بلاتند» در متحد کردن اقوام متفرقي که اکنون در نروژ، سوئد و دانمارک ساکن هستند نقشي کليدي به عهده داشته است، فناوري بلوتوث به گونه اي طراحي شده تا همکاري ميان صنايعي از قبيل رايانه، تلفن همراه و اتوموبيل سازي را فراهم آورد.

 

 

USB

نماد تصويري USB مشابه عصاي سه شاخه نپتون، خداي درياها در افسانه هاي يوناني، طراحي شده است. طراحان نشانه USB به جاي استفاده از يک مثلث در بالاي هر يک از شاخه هاي اين نشانه تصميم گرفتند از يک مثلث، يک مربع و يک دايره استفاده کنند. اين طرح با هدف نمايش دادن دستگاه هاي جانبي متعددي که مي توانند با استفاده از اين فناوري به رايانه وصل شوند، اجرا شده است.

 

 

پخش

با وجود اينکه کليدهاي پخش/مکث از ساکنان بومي صفحه کليد رايانه ها نيستند، در نهايت جاي خود را در ميان کليدهاي صفحه کليد رايانه ها، پخش کننده هاي چند رسانه اي و بسياري ديگر از ابزارهايي که توانايي پخش فايل هاي ويديويي يا صوتي را دارند، باز کرد. متاسفانه تا کنون منشاء خاصي براي توضيح مثلثي که براي پخش و دو خط موازي که براي مکث در نظر گرفته شده يافته نشده است. اين نشانه ها اولين بار در دهه 1960 بر روي کاستهاي قرقره اي نمايان شدند. در برخي کليدها اين نشانه ها به صورت ترکيبي براي نمايش دادن کاربرد بازبيني فيلم يا جلو بردن سريع فيلم مورد استفاده قرار مي گيرند. جهت اين مثلث بر روي فيلمهاي ويدئويي مسير گردش کاست را نمايش مي داد.

 

 

مکث

از زماني که اين نشانه ديده شده و مورد استفاده قرار گرفته بسياري اعلام کرده اند اين نشانه يادآور نمادي از اتصالي باز بر روي يک مدار الکترويکي است. برخي از آن به عنوان نشانه توقفي ياد مي کنند که توده اي از ميان آن خالي شده است. با اين حال منشاء کلاسيکتري نيز براي توضيح اين نشانه وجود دارد: در نت نويسي هاي موسيقي، اين نشانه به معني سکوت نمايش دهنده يک وقفه يا انتظار است.

 

 

خواب

حالت انتظار يا Standby رايانه افراد را گيج مي کرد و از اين رو تصميم به تغيير نام آن گرفته شد و به منظور تشبيه آن به حالت خواب در انسان که طي آن مغز انسان نه روشن است و نه خاموش، نام خواب براي اين کليد در نظر گرفته شد و نشانه آن نيز هلال باريک ماه انتخاب شد.

 

 

@

تنها نشانه اين ليست که در مجموعه موزه هنرهاي مدرن رتبه اي به خود اختصاص داده است نشانه @ است که به احتمال زياد در واژه هاي مرتبط با شبکه و اينترنت ريشه دارد. اين نشانه از نامهاي متعددي برخوردار است از جمله حلزون در کشورهاي ايتاليا و فرانسه، موش در چين و دم ميمون در آلمان. در سال 1971 «ريموند تاملينسون» برنامه نويس شرکتي به نام «برنک و نيومن» تصميم به قرار دادن نشانه اي ميان آدرس هاي شبکه گرفت تا کاربران را از ترمينال ها جدا کند. پيش از اين نيز در سال 1885 نشانه @ به مفهوم "در مقياس" بر روي برخي از صفحه کليدها مورد استفاده قرار مي گرفت. حتي برخي معتقدند اين نشانه در قرن ششم ميلادي نيز وجود داشته و به عنوان نشانه اي براي سالهاي پس از مرگ مسيح مورد استفاده قرار مي گرفته است.

 

 

FireWire

در سال 1995 گروهي کوچک از سازندگان فناوي FireWire در صدد طراحي نشانه اي برآمدند که مي توانست با دقت ويژگي هاي فناوري که در حال تکميل آن بودند را آشکار کند. کارايي اصلي اين فناوري اتصال پر سرعت براي تجهيزات ديجيتال صوتي و تصويري بود. به همين دليل طراحان نمادي را با سه شاخه به نشانه تصوير، صوت و اطلاعات طراحي کردند. اين نماد در ابتدا قرمز رنگ بود اما بعدها به دلايل نامشخصي به رنگ زرد تغيير يافت.

 

 

SBBOD

اين نماد نام هاي متعددي دارد: گردونه سرنوشت هايپنو، پيتزاي چرخنده، مارپيچ مرگ و SBBOD يا «توپ مرگ ساحلي چرخنده». اپل اين نشانه را رسما به عنوان «مکان نماي چرخنده انتظار» معرفي کرده است. اين نشانه که اولين بار در اپل OSX مورد استفاده قرار گرفت و استفاده از آن ادامه پيدا کرد، زماني ديده مي شود که نرم افزاري توانايي اجرا شدن يا پاسخ دادن به سيستم عامل را ندارد. بسياري بر اين باورند اين نشانه به گونه اي تکامل يافته مکان نماي ساعت مچي است که اين شرکت اولين بار در مدلهاي اوليه مک OS استفاده کرد.

 

 

اترنت

آنچه امروزه به عنوان نشانه پورت اترنت شناخته مي شود با وجود اينکه اترنت سال ها پيش ابداع شده، در واقع توسط ديويد هيل موسسه IBM طراحي شده است. به گفته وي اين نشانه بخشي از يکسري نشانه ها بود که تمامي آنها اتصالات شبکه هاي محلي مختلف را که فعال بودند نشان مي دادند. در اين نشانه رديفي از بلوکهايي نامرتب رايانه ها و ترمينالهاي مختلفيده مي شود.

گاهی اوقات حتی موفق ترین ها و بهترین ها نیز با شکست مواجه می شوند و همه را در بهت و حیرت فرو می برند. حتماً حرکت زین الدین زیدان در فینال جام جهانی ۲۰۰۶ را که سرنوشت تیمش را دگرگون کرد به خاطر دارید؟ ضربه سر او به شکم بازیکن حریف، منجر به اخراج او در دقایق حساس بازی شد و همگی طرفداران خود را بهت زده کرد. مواردی از این دست کم نیستند. حتی بزرگان عرصه فناوری نیز از این قاعده مستثنی نمی باشند. ‏

برای مثال حتماً سکوت طولانی بیل گیتس را هنگامی که در مقابل صدها نفر با صفحه آبی مرگ ویندوز ۹۸ مواجه شد به یاد میاورید. در این مطلب ما به ۱۰ مورد از بدترین شکستهای تکنولوژی می پردازیم که سر و صدای زیادی به پا کرد. پس ادامه مطلب را از دست ندهید. ‏

 

 

10 شکست بزرگ فناوري

 

۱- تلسکوپ فضایی Hubble 

‏ ‏ ‏دستگاهی ۲.۵ میلیارد دلاری که بالاخره پس از صرف آن همه وقت و هزینه به فضا فرستاده می شود، در کمال ناباوری عکسهای تار و مبهمی ارسال می کند. بعدها مشخص شد که مشکل در ابزار کالیبراسیون تلسکوپ بوده و برطرف کردن آن توسط لنزهای اصلاحی سه سال به طول انجامید. ‏

 


10 شکست بزرگ فناوري

 

2- انفجار لپ تاپ Dell ‏ ‏ 

در سال ۲۰۰۶ در خلال کنفرانسی در ژاپن به ناگهان یک لپ تاپ دل آتش گرفت. شعله ور شدن لپ تاپ باعث چند انفجار پیاپی در آن شد و این آتش سوزی حدود ۵ دقیقه ادامه یافت. پس از بررسی مشخص شد که اولین انفجار مربوط به باطری لپ تاپ بوده. نهایتاً کمپانی دل مجبور به اعلام فراخوان عمومی جهت جمع آوری ۲۲ هزار باطری نوت بوکهای خود شد. خوشبختانه آسیب جدی در این زمینه به کسی وارد نشد.

 

10 شکست بزرگ فناوري

 

3-Nokia N-gage ‏ ‏ 

گوشی موبایل و پلتفرم بازی را در یک دستگاه داشتن واقعاً ایده آل به نظر می رسد ولی بازار چیز دیگری نشان داد. Nokia N-gage همانطور که از نام آن پیداست در سال ۲۰۰۳ توسط کمپانی نوکیا عرضه شد و با تبلیغات گسترده ای که انجام داد انتظار می رفت بازار را به قبضه خود در آورد. ولی با تمام این تدابیر فروش آن در کمترین حد انتظار بود. یکی از علل عدم استقبال از این گوشی تعداد انگشت شمار بازیهای مناسب برای آن بود. ‏

 

 

10 شکست بزرگ فناوري

 

4-عدم موفقیت Asimo ربات انسان نما ‏ 

‏ ‏

این ربات که توسط شرکت هوندا ساخته شد به طرز اسفباری در سال ۲۰۰۶ در مقابل چشمان حاضرین با شکست مواجه شد. ماجرا از این قرار بود که نمونه آزمایشی Asimo به سمت پله ها به حرکت درآمد، هنوز چند قدم بیشتر بالا نرفته بود که به طور ناگهانی ایستاد مثل اینکه بخواهد به اطراف بچرخد و شروع به آواز خواندن کند. ولی از خواندن خبری نبود. ربات شروع به تلو تلو خوردن کرد و از پله ها به پایین افتاد. در این لحظه نمایندگان هوندا به سرعت چراغها را خاموش کردند و ربات را از محل دور نمودند. ‏

 

 

10 شکست بزرگ فناوري

 

5-حادثه Cloud Computing مایکروسافت ‏ ‏ 

Cloud Computing که در فارسی به آن پردازش ابری و یا محاسبات ابری گویند عبارت است از نوعی فناوری که با استفاده از اینترنت و سرورهای مرکزی، نرم افزارها را به شکل یک سرویس در اختیار کاربران می گذارد و دیگر نیازی به نصب نرم افزار بر روی کامپیوتر شخصی نیست. داده های کاربران نیز به راحتی بر روی سرور ارائه دهنده سرویس ذخیره می گردد و دسترسی به آنها از هر جا امکان پذیر است. اما همیشه هم فناوری صد در صد قابل اطمینان نیست. در اکتبر سال ۲۰۰۹ پردازش ابری قربانی گرفت. سرورهای مایکروسافت که داده های هزاران کاربر T-Mobile را بر روی خود ذخیره کرده بودند به ناگهان و بدون هیچ اخطاری از کار افتادند. و جالب اینکه هیچ نسخه پشتیبانی هم از داده ها تهیه نشده بود. این مسئله باعث شد کاربران اعتماد خود را به شرکت از دست بدهند. هرچند مایکروسافت در نهایت بسیاری از داده ها را بازیابی نمود ولی دیگر دیر شده بود و این شکست آینده پردازش ابری را زیر سوال برد. ‏

 

10 شکست بزرگ فناوري

 

 ‏6-خطای کامپیوتری کمپانی پپسی 

کمپانی پپسی کولا مجدداً مسابقه شماره طلایی خود را در سال ۱۹۹۲ و این بار در فیلیپین برگزار کرد. شماره ای در پایان هر روز اعلام می شد. به کسی که آن شماره را در دست داشت مبلغ یک میلیون پزو فیلیپین اهدا می شد. در کمال ناباوری و به علت خطای سیستم، شماره ۳۴۹ هزاران برنده داشت و تمامی آنها برای گرفتن جایزه به کارخانه پپسی هجوم آوردند. پپسی هیچگاه نمی توانست چنین مبلغی را پرداخت کند پس موقعیتش به خطر افتاد و مردم خشمگین شدند. کارخانه پپسی توسط افرادی منفجر شد و تعداد ۳۰ کامیون از اموال این کارخانه در آتش سوخت. یک زن و یک کودک نیز در این حادثه کشته شدند. ‏

 

منتشرشده بدست فرزین اعتماد در تاریخ ( دوشنبه ، ۲۹ آبان ، ۱۳۹۶ )
قطعا کسانی که شغل فرآوری درونمایه برای سایت را انجام میدهند باید در مورد انواع تیتر عنوان اطلاعات کاملی داشته باشند. تیتر های عنوان کاملا مربوط به سئو محتوای سایت شما میباشند و رعایت نکردن اصول تیترگذاری میتواند در رنکینگ محتوای شما در موتورهای جستجو نشان منفی بگذارد.

در این درونمایه از وب اپراتور قصد داریم تا به سرتیترهای عنوان ، هم در مطالب و هم در سایت بپردازیم و شیوه صحیح سرتیترگذاری را هم آموزش دهیم.

سرتیتر چیست ؟
سرتیتر یا سرتیتر عنوان بخشی از نوشته است که با قلمی درشت تر نوشته میشود ، تا به کاربر این پیام را بدهد که در این پاراگراف درباره چه چیزی صحبت میشود.

برای مثال تیتر بالا ؛

تگ های H یا تیتر ۱ لغایت ۶ چیست؟
در زبان برنامه نویسی اچ تی ام ال “HTML” سرتیترها را با تگ های H میشناسند،و عدد بندی های این سرتیتر های عنوان نیز به ترتیب اهمیت آنهاست.

به عکس ذیل پروا کنید:

heading-tags

چگونگی استفاده از راز تیتر عنوان و تگ های اچ H
استفاده از این تگ ها هم از لحاظ نگارشی و هم از لحاظ سئو قاعده و قانونی دارد و به هیچ وجه مد نظر نیست.

تگ H1
این تگ از اهمیت فوقانی برخوردار است، همچنین استفاده از این تگ تنها ۱ بار در نوشته و آن هم فقط در عنوان اصلی نوشته رهنمود میشود.

تگ H2
بعد از تگ H1 مهمترین تگ در صفحه سایت شماست.همچنین تگ H2 گرد از مهمترین تگ ها در سئو محتوای سایت محصوب میشود ،چرا که معمولا در هر نوشته به تعدادی از این تگ کاربرد میشود.

شما باید در تیترهای مهم و اصلی سایتتان از تگ H2 استفاده کنید.

تگ H3
اهمیت تگ H3 هم به ترتیب بعد از اهمیت تگ H2 است. تگ h1 کجا باید باشه تگ H3 را راز زیرعنوان مینامند ،شما باید در زیر عنوان تگ H2 از تگ H3 کاربرد کنید. این کار به درک معنایی بهتر موتورهای جتسجو از محتوای شما کمک میکند و هرچه این تعامل بیشتر شود ، شک نکنید محتوایتان بیشتر دیده خواهد شد.

تگ های H4 H5 H6
به ترتیب از H4 به H6 از اهمیت آن کم میشود.ولی در چهره لزوم باید از آنها استفاده کرد.اما اینکه چگونه باید از این تگ ها برای سئو سایت بهره‌گیری نماییم را برایتان در پایین آورده ایم :

نحوه استفاده از تگ های عنوان
طبق تحقیقات ، معمولا هر پاراگراف تحت وب نباید اغلب از ۱۰۰ لغایت ۲۰۰ واژه را رد کند. اما مجاز این کران تا ۳۰۰ کلمه است. یعنی شما برای هر ۳۰۰ کلمه از محتوایتان باید یک سرتیتر انتخاب کنید.

و این سرتیترها را هم به این صورت (از اهمیت بالا به اهمیت پایین) تیتربندی کنید.

برای مثال تا همینجا در همین نوشته به این چهره تیتر بندی شده است :

همه چیز در ارتباط با تیتر عنوان نوشته و تایتل تگ های H1 لغایت H6 (تیتر۱ – H1)
سرتیتر چیست ؟ (تیتر۲ – H2)
تگ های H یا سرتیتر ۱ لغایت ۶ چیست؟ (تیتر۲ – H2)
چگونگی استفاده از سرتیترهای عنوان و تگ های اچ H (تیتر۲ – H2)
تگ های H (تیتر۳ – H3)
نحوه به کارگیری تگ های عنوان (تیتر۳ – H3)
و هر متنی که پایین سرتیتر تألیف شده ، اغلب از ۲۰۰ کلمه تجاوز نکرده است.

10 شکست بزرگ فناوري

 

7-حادثه فضا پیمای مریخ ‏ ‏

ناسا در دسامبر ۱۹۹۸ این فضا پیما را با هدف بررسی آب و هوا و حجم دی اکسید کربن مریخ به این سیاره فرستاد. بنا بود فضا پیما به منظور انجام تحقیقات در ۱۴۰.۵ الی ۱۵۰ کیلومتری جو مریخ قرار گیرد. اما برخی مشکلات ناوبری باعث شد فضاپیما تا ارتفاع ۵۷ کیلومتری جو مریخ پایین بیاید و به علت فشار وارده از سوی جو منفجر شود. علت بروز این حادثه این بود که پیمانکاران پروژه از استانداردهای بین المللی واحدهای اندازه گیری استفاده نکرده بودند. یعنی برای محاسبات از واحد اندازه گیری اینچ و یارد استفاده کرده بودند در حالی که ناسا با متر و کیلومتر محاسبات خود را انجام داده بود. ‏

 

 

10 شکست بزرگ فناوري

 

8- انفجار آریان ۵ ‏ ‏

در سال ۱۹۹۶ موشک ۸ میلیارد دلاری آژانس فضایی اروپا که قرار بود ماهواره آریان ۵ را در مدار قرار دهد ۳۶.۷ ثانیه پس از برخاستن از زمین منفجر شد. علت آن بروز مشکل در سیستم هدایت داخلی موشک بود. سیستم کامپیوتری هدایت موشک هنگام تبدیل عددی ۶۴ بیتی به فرمت ۱۶ بیتی به دلیل بزرگ بودن بیش از حد عدد، به ناگاه از کار افتاد و خاموش شد و کنترل را به واحد مشابه انتقال داد که متاسفانه آن واحد نیز چند میلی ثانیه قبل خاموش شده بود. ‏

 

10 شکست بزرگ فناوري

 

9- سرنگونی آپولو ۱۳ ‏ ‏

این مورد نیز یکی از سفرهای ناموفق ناسا به فضا است. آپولو ۱۳ همانطور که از نام آن پیداست سیزدهمین سفینه از سفینه های پروژه آپولوست که به ماه ارسال شده. در سال ۱۹۷۰ این سفینه با سه سرنشین زمین را به مقصد ماه ترک کرد. ولی در زمانی که تقریباً ۷۵٪ راه طی شده بود مخزن اکسیژن ماژول فرماندهی آتش گرفت و فضانوردان مجبور به استفاده از ماژول ماه نشین شدند. دیگر چاره ای به جز برگشتن به زمین نبود. خوشبختانه با تلاش و شجاعت بسیار، سه فضانورد توانستند به سلامت بازگردند و در اقیانوس آرام فرود بیایند. این ماموریت به شکست موفقیت آمیز معروف شد. ‏

 

 

10 شکست بزرگ فناوري

 

10- خطای هزاره- اخطاری که ممکن بود جنگ جهانی سوم را به راه بیندازد ‏ ‏

سرهنگ دوم. استانیسلاو پتروف روسی شخصی بود که از یک هولوکاست اتمی در سال ۱۹۹۳ جلوگیری کرد. در آن سال سیستم های ماهواره ای روسیه پیغامی را مخابره کردند. این پیغام هشداری بود که اعلام می کرد امریکا ۵ موشک بالستیک به سمت روسیه پرتاب کرده است. اما پتروف به محض دریافت خبر آن را رد کرد و جلوی هر اقدامی را گرفت. وی عقیده داشت در صورتی که امریکا تصمیم به انجام چنین کاری داشت نه با ۵ موشک بلکه با ده ها موشک اقدام می کرد. باور بکنید یا نکنید اگر حس ششم او به سراغش نمی آمد دیگر معلوم نبود جهانی که ما در آن زندگی می کنیم همان چیزی باشد که هم اکنون است چرا که اگر تمام سلاحهای اتمی روسیه فعال و ضد حمله آغاز شده بود سرنوشت، بازیهای جدیدی به راه می انداخت. در واقع علت بروز این خطا در سیستم های ماهواره ای روسیه، بازتاب نور خورشید بود. ‏

بر هیچکسی پوشیده نیست که گوگل از برترین جستجوگر های این دنیای بزرگه و همیشه از گزینه های اصلی برای جستجوکردن به شمار میاد.گوگل علاوه بر مشخصاتی که عموم از اونها استفاده میکنن،ترفند ها و ویژگی های پنهانی داره که ما میخواهیم ۹ تا از اونا رو برای شما روشن کنیم.

 


آب و هوای شهر های مختلف با گوگل

این یکی از جالب ترین ویژگی های پنهان گوگله.شما با استفاده از این خاصیت میتونید با جستجوی عبارتweather tehran درجه و آب و هوای شهر تهران رو ببینید.


برای صورت کلی باید عبارت زیر رو سرچ کنید:

Weather {نام شهر}

 

9 قابلیت پنهان گوگل که باید بدانید

 

ماشین حساب گوگلی

کارهای ساده

 

9 قابلیت پنهان گوگل که باید بدانید


کارهای پیشرفته:

 

9 قابلیت پنهان گوگل که باید بدانید

 


گرفتن اطلاعات برای سایت های مختلف

حالت کلی:

info:{آدرس}

9 قابلیت پنهان گوگل که باید بدانید

 


تبدیل پول ها با گوگل

 

9 قابلیت پنهان گوگل که باید بدانید


تبدیل واحد ها

در حالت کلی:

{واحد دوم} in {واحد اول}

 

9 قابلیت پنهان گوگل که باید بدانید

 


اطلاعات درباره یک کلمه


define: {کلمه}

 

9 قابلیت پنهان گوگل که باید بدانید

 


ساعت یک شهر

در حالت کلی:

time {نام شهر}

 

9 قابلیت پنهان گوگل که باید بدانید


دیدن نقشه یک شهر یا کشور

براي نگهداري بهينه و تميز کردن لپ تاپ، خالي از فايده نيست که نيم نگاهي به اين مطلب بيندازيد. صفحه کليد قسمتي از لپ تاپ است که بيشتر از بقيه قسمت ها در معرض کثيف شدن قرار مي گيرد. بنابراين اگر تا امروز از روکش هاي پلاستيکي محافظت از صفحه کليد استفاده نکرده ايد، همين امروز يکي تهيه کنيد! تميزي صفحه نمايش لپ تاپ نيز به دليل اينکه جلوي ديد شما قرار گرفته است، اهميت ويژه اي دارد.

براي تميز کردن LCD بهتر است محلول شوينده مخصوص LCD خريداري کنيد. اگر نمي خواهيد از محلول استفاده کنيد، توصيه مي شود از چيزي به غير از آب استفاده نکنيد.
هرگز محلول يا آب را روي سطح LCD اسپري نکنيد و به جاي اين کار، پارچه خشک و تميز را در يک دست بگيريد و با دست ديگر آنقدر که پارچه مرطوب شود روي آن اسپري بپاشيد و با آن LCD يا بدنه دستگاه را تميز کنيد. تميز کردن پورت ها نيز اهميت زيادي دارد و بايد با اسپري هواي فشرده انجام شود. براي تميز کردن گوشه هاي تاچ پد نيز بهترين وسيله گوش پاک کن است.
براي تميز کردن قطعات داخلي و سطح اتصال باتري از اسپري هاي هوا استفاده کنيد و به اين نکته نيز توجه داشته باشيد که مستقيم روي هواکش هايي که فن دارند اسپري شديد انجام ندهيد. براي تميز کردن درايو نوري نيز مي توانيد از فرچه هاي تميزکننده لنز يا يک دستمال با کمي محلول استفاده کنيد.
در مورد باتري لپ تاپ نيز بايد توجه داشته باشيد زماني که از برق شهر براي تامين انرژي آن استفاده مي کنيد، بهتر است باتري را جدا و در مکاني خشک و خنک نگهداري کنيد. يکي از مهم ترين دلايل تهيه نوت بوک توسط شما خاصيت قابل حمل بودن و داشتن عمر باتري زياد است. براي اينکه باتري بهترين کارکرد و عمر را داشته باشد، بايد اولين بار که نوت بوک را روشن مي کنيد آن را صددرصد شارژ کرده (بين 1 تا 2 ساعت)، سپس اجازه دهيد تا باتري کار کند تا تخليه شود به طوري که به 10 درصد ظرفيت برسد.
اين کار را 2 الي 3 مرتبه تکرار کنيد تا کليه سلول ها قابليت نگهداري شارژ را به دست آورند. چنانچه هميشه از برق براي روشن بودن دستگاه استفاده مي کنيد، باتري را صددرصد شارژ کرده، آنرا از دستگاه جدا و هفته اي 1 الي 2 بار شارژ کنيد. دقت کنيد وقتي باتري صد درصد شارژ شده است، نبايد به برق وصل شود يا در شارژ بماند.

با افزایش روند استفاده از لپ تاپ به جای رایانه، باید به خطراتی که این فناوری برای سلامتی ایجاد می کند نیز توجه داشت.

محققان می گویند نشستن طولانی مدت جلوی لپ تاپ می تواند باعث درد در ناحیه پشت، بازوها و گردن شود.

با توجه به شیوه طراحی رایانه ها، استفاده از لپ تاپ اغلب موجب می شود کاربر به شیوه نامناسبی جلوی آن بنشیند.

تایپ کردن موجب آسیب دیدگی عصبی که از مچ عبور می کند می شود. این بیماری سندرم تونل مچ دست نام دارد.

فرد زمانی که جلوی رایانه می نشیند باید آرنج ، لگن و زانو او زاویه ۹۰ درجه داشته باشد. چشم نیز باید بطور مستقیم به یک سوم بالای صفحه نمایش دوخته شود.

اما از آنجا که صفحه کلید و نمایشگر در لپ تاپ ترکیب شده و فاصله بسیار اندکی با هم دارند، نمی توان آنها را بطور مستقل از هم برای تایپ کردن و نگاه کردن قرار داد.

این به آن معناست که باید چاره ای برای این مشکل اندیشید.

یک راه حل استفاده از نوعی اتصال است بطوری که لپ تاپ را به نمایشگر و صفحه کلید دیگری متصل کرده و یا از پایه ای بهره مند شد که صفحه نمایشگر را بالا نگه دارد.

همچنین می توان از وایر فایر و یا کابل USB برای اتصال لپ تاپ به نمایشگر و یا صفحه کلید دیگری که قابلیت تنظیم در ارتفاع مناسب را دارد استفاده کرد.

لپ تاپ خود را به گونه ای قرار دهید که مجبور نباشید گردن خود را برای دیدن صفحه نمایش خم کنید.

موش واره را نیز را به گونه ای تنظیم کنید که مچ دست در حالت افقی قرار گیرد.

هر ۲۰ دقیقه یک بار از جلوی لپ تاپ بلند شوید و اندکی ورزش کنید.

مقدار زیادی آب بنوشید این کار به حفظ سلامت دیسک های کمر شما کمک می کند.

آنچه که اهمیت دارد جدی گرفتن نشانه هاست. درد در گردن و شانه، درد در قسمت بالای سر ، درد مچ و یا گزگز انگشتان به ویژه در انگشت شست هشدار دهنده است.

اينترنت، اين پديده اي که تمام زندگي ما رو در بر گرفته، و شايد کمتر از 10 سال باشه که وارد زندگي ما شده باشه ولي تونسته تمامي کارها و رفتار ما رو تحت تاثير قرار بده. در زير با 7 مورد از عجايب اين دنياي عجيب آشنا ميشيم !

 

 

1-اولين دامنه ي ثبت شده دات کام

فکر ميکنيد چقدر دامنه ي مختلف تو دنيا هست ؟ فکر ميکنيد 10 سال پيش چقدر بوده ؟ يا 20 سال پيش چندتا بوده ؟ اصلا 20 سال پيش هيچ دامنه اي وجود داشته ؟ مسن ترين دامنه ي دات کام ثبت شده دامنه ي سايت Symbolics.com . شرکت سيمبوليکس دامنشونو در ماه مارس سال 1985 ثبت کردند و مسن ترين و اولين دامنه ي دات کام ثبت شده است !

 

 

2-اولين دامنه ي يک سوپر استار

واقعا پيش بيني اين نکته در 15 سال پيش که آنيده ي دنيا دست اينترنت خواهد بود کار سختي بوده. David Bowie اولين سوپر استاري بود که دامنه اي رو به اسم خودش ثبت کرد و سايت شخصي اي براي خودش افتتاح کرد.

 

 

3-سنگين ترين سايت دنيا

World larget website

سايت 28Fields ادعا ميکنه که سنگين ترين سايت دنيا رو داره ! اگه به صفحه ي اول اين سايت بريد اين سايت ادعا کرده که با يک اينترنت پرسرعت لود شدن اين سايت چيزي در حدود 120 روز طول ميکشه ! من که همچين زماني رو صرف اين سايت نميکنم ، ولي اگه کسي از شما خواست تا آخرش بره به منم بگه اين سايت در باره ي چيه !

همچنين اين سايت هم از نظر ارتفاع، بلند ترين سايت اينترنته که چيزي در حدود 18 کيلومتر ارتفاع داره !

 

 

4-صفحه ي 404

اين صفحه که تقريبا اکثر سايت ها و وبلاگ ها اون رو دارند، يکي از پر بازديد ترين صفحات اينترنته. اين ارور هنگامي بروز ميکنه که لينک مورد نظرمون در دسترس نباشه و يا پاک شده باشه. اگه دلتون ميخواد بدونين که چرا اين صفحه 404 نام گرفته اين پست رو بخونيدو البته شماره هاي ديگه اي هم نظير 403 و 303 و 302 و 301 براي بقيه ارورها وجود داره ولي صفحه ي 404 معروفترينشونه.

 

 

5-مرورگر نت اسکيپ

شايد اين مورد جزو عجايب خود اينترنت نباشه ولي تونست مسير رسيدن به اينترنت رو متحول کنه. اين مرورگر در سال 94 نوشته شد و به عنوان يک برنامه براي کامپيوتر هاي خانگي مورد استقبال قرار گرفت. استفاده از مرورگر نت اسکيپ رو به افزايش بود که در سال 95 مايکروسافت با انتشار اينترنت اکسپلورر و همراهي آن با ويندوز اين دو شرکت را وارد نبردي جدي کرد. ولي از آنجايي که IE همراه با ويندوز ارائه ميشد، جاي نت اسکيپ رو گرفت و کم کم باعث ورشکستگي اين شرکت شد. هرچند که مدتهاست که ديگه نت اسکيپ منشتر نميشه ولي راه رو براي مرورگر دوست داشتني فايرفاکس بازکرد.

 

 

6- جوايز وبي

Webby Awards

يادمه 6-7 سال پيش که اينترنت هنوز خيلي وارد زندگيمون نشده بود، هميشه از سايتهايي که توي مجله ي کامپيوتر به عنوان برنده ي جايزه وبي معرفي می شنیدم بازديد ميکردم و از همون موقع هم با اين سايت آشنا شده بودم. جوايز وبي از سال 1996 هر ساله به تعدادي سايتها در زمينه هاي مختلف تعلق ميگيره. و در هر زمينه هم 2 سايت برنده ميشه، يکي به انتخاب اعضا آکادمي وبي و يکي هم به انتخاب مردم.

 

 

7-Google

اگه بخواهيم حتي يه ليست 1 عضوه هم از عجايب اينترنت درست کنيم، اون يه دونه عضو فقط ميتونه گوگل باشه. فقط يه لحظه اينترنت رو بدون گوگل تصور کنيد : فاجعه ! گوگل چيزهايي رو به ما داده و کارهايي رو براي ما آسون کرده که حتي ما تصورش هم نميکرديم. اينترنت بدون گوگل مثل زندگي کردن بدون آب خوردنه !

اين مدارک که به مجموعه آنها MCP (MICROSOFT CERTIFIED PROFESSIONAL) گفته مي شود ،طي امتحانات استانداردي به افرادي که در بکارگيري يا پياده کردن يکي از محصولات يا فناوري هايمايکروسافت مهارت کافي کسب کرده اند داده مي شود.

 

کسب اين مدرک نشان دهنده آن است که دارنده مدرک مي تواند به بعضي از اطلاعات فني موجود در سايت مايکرسافت دسترسي مستقيم داشته باشد همچنين مايکروسافت دارندگان اين مدرک را به کنفرانس ها و سمينارهاي فني خود دعوت مي کند و مجله اي را هم مخصوص اين افراد منتشر مي کند.

حال انواع مختلف اين مدارک کدامند ؟

 

1)مدرک MCSA :
مدرک MICROSOFT SYSTEM ADMINISTER CERTIFIED به افرادي داده مي شود که در زمينه مديريت شبکه و محيط هاي سيستمي مبتني بر سيستم عامل هاي ويندوز مهارت کافي داشته باشند . در حال حاضر اين مدرک روي ويندوز 2000 داده مي شود و براي کسب آن بايد از توانايي مديريت اين سيستم عامل و مدريت شبکه با استفاده از آن برخوردار بود .کسي که نامزد دريافت اين مدرک مي شود و براي دريافت آن در آزمون شرکت مي کند بايد 6 تا 12 ماه تجربه پياده کردن و مديريت يک سيستم عامل روي شبکه و مديريت يک سيستم عامل روي رايانه شخصي و يا پياده کردن و مديريت يک سيستم عامل روي شبکه هايي با بيش از 200 کاربر را داشته باشد .

 

 

مدرک MCSE :
افرادي که به تحليل نياز هاي يک طرح تجاري طراحي و پياده کردن يک زير ساخت مبتني بر محصولات و سيستم عامل هاي MICROSOFT مي پردازند و بر اين اساس راه حل هايي را به کارفرمايان ارايه مي دهند.
مدرک MCSE (MICROSOFT CERTIFIED SYSTEM ENGINEER) را به عنوان تاييد توانايهايشان اخذ مي کنند.
در واقع اين مدرک براي مهندسان سيستم مهندسان پشتيباني فني تحليل گران و سيستم تحليل گران شبکه مناسب است لازم به ذکر است که اين مدرک از پرطرفدارترين مدارک فني به حساب مي آيد کسي که براي دريافت اين مدرک اقدام مي کند بايد دست کم تجربه اي يک ساله در پياده کردن و مديريت يک سيستم عامل تحت شبکه با 2000 کاربر و در 5 نقطه فيزيکي داشته باشد علاوه بر آن نامزد MCSE بايد دست کم يک سال تجربه در زمينه پياده کردن و مديريت سيستم عامل روي رايانه شخصي و طراحي زير ساخت شبکه داشته باشد .

 

 

مدرک MCDBA :
MCDBA مخفف عبارت MICROSOFT CERTITFIED DATABASE ADMINISTRATOR به مديران پايگاه داده هاي SQL اختصاص دارد که به طراحي پياده سازي و مديريت اين کار گذار SERVER مشغول اند .در حال حاظر اين مدرک روي SQL SERVER 2000 ارايه مي شود.

 

 

مدرک MCT :
دارندگان اين مدرک MCT (MICROSOFT CERTIFIED TRAINED ) استاداني هستند که از سويمايکروسافت براي تدريس و آموزش دوره هاي مايکروسافت تايد شده اند براي دريافت اين مدرک بايد يکي از ديگر مدارک MCP را داشت .

 

 

مدرک MCAD :
که مخفف عبارت MICROSOFT CERTIFIED APPLICATION DEVELOPER مي باشد مدرکي است براي کساني که از فناوري هاي مايکروسافت براي توسعه و نگهداري برنامه هاي کاربردي و برنامه هاي تحت وب و سرويس هاي داده اي استفاده مي کنند افرادي که به XML و NET تسلط دارند و از آنها براي ارايه برنامه هاي مختلف استفاده مي کنند کساني که براي دريافت اين مدرک نامزد مي شوند بايد يک يا دو سال تجربه در اين زمينه داشته باشند.
برنامه نويسان و تحليلگران برنامه و توليد کنندگان نرم افزار مي توانند براي کسب اين مدرک اقدام کنند.

 

 

مدرک MCSD :
دارندگان مدرک MICROSOFT CERTIFIED SOLUTION DEVELOPER افرادي هستند که با فناوري ها سيستم هاي عامل و معماري ويندوز راهکارهاي مناسبي را براي صاحبان صنايع و تجارت طراحي کرده و توسعه ميدهند .دست کم دو سال تجربه کاري براي خواستاران اين مدرک لازم است مهندسان نرم افزار و توليد کنندگان برنامه هاي کاربردي و مشاورا فني داشتن اين مدرک را به آنها توصيه مي کنيم .

 

 

مدرک MOS :
اين مدرک مخفف MICROSOFT OFFICE SPECIALIST مي باشد و به کساني داده مي شود که در کار با برنامه هاي OFFICE مهارت کافي داشته باشند از انجا که مجموعه OFFICE در بيش از 100 کشور و به 18 زبان در اختيار کاربران قرار مي گيرد .مي توان آن را فراگيرترين مدرک مايکرو سافت دانست .بد نيست بدانيد که ماهانه 32 هزار نفر در سراسر دنيا اين مدرک را دريافت مي کنند.

 

 

مدرک SPECIALIST MASTER MICROSOFT OFFICE INSTRUCTOR :
اين مدرک به کساني داده مي شود که براي تدريس بخش هاي مختلف OFFICE مهارت کافي داشته باشند جهت دريافت اين مدرک بايد دست کم 2 سال بايد تجربه تدريس در اين زمينه داشته باشيد.

 





:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 اسفند 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: