نوشته شده توسط : mj

در راهنمای تشخیصی و آماری اختلال های روانی که با عنوان DSM-5 شناخته می شود، افراد دارای نوع شخصیتی روان آزار با داشتن حس بزرگنمایی از خود تعریف می شوند که علاقه به تحت کنترل آوردن دیگران دارند. ولی تشخیص این حس به ندرت به این سادگی ها است.

 

یک چیزی که افراد روان آزار معمولاً در آن با هم اشتراک دارند، حرفه شغلی است که انتخاب می کنند. برای مثال، شما احتمالاً با تعداد زیادی از این افراد در سِمَت های رهبری مواجه خواهید شد چرا که از قاطعیت، کاریزما و بی پروایی برخوردار هستند. آن ها در اتخاذ تصمیمات سریع و لحظه ای بسیار ماهر هستند، ولی در شغل های نیازمند داشتن حس همدلی مثل پرستاری یا درمانگری چندان خوب نیستند.

 

کوین داتون روانشناس و نویسنده بریتانیایی در مطالعه روان آزاری تخصص دارد. او در کتاب خود به نام «خردمندی روان آزارها: قدیس ها، جاسوس ها و قاتلین زنجیره ای چه درسی در مورد موفقیت می توانند به ما دهند» فهرستی از انواع شغل هایی را آورده که بیشترین روان آزارها را به خود جذب می کند.

 

داتون می گوید: «روان آزارهای کارکردی» از شخصیت های منفصل، مصمم و کاریزماتیک خود برای موفق شدن در جامعه استفاده می کنند.

 

به عبارت دیگر، روان آزارها اغلب مثل آدم های عادی زندگی می کنند با این تفاوت که از چند خصیصه برخوردار هستند که آن ها را متفاوت می سازد. در ادامه خواهید خواند که 9 انتخاب شغلی اصلی آدم های روان آزار که بر اساس محبوبیت از بالا به پایین لیست شده، کدام شغل ها است.

 

9. کارمند دولتی 

بر اساس کتاب داتون، کارمند دولتی بودن دهمین انتخاب شغلی پرطرفدار برای روان آزارها است. در حقیقت، در سال 2014 مقامات دولتی انگلستان به طور خاص به دنبال استخدام افراد روان آزار بودند تا «نظم را حفظ کنند»، چرا که این افراد «در هنگام بحران ها بسیار خوب هستند» و «هیچ حسی برای دیگران و هیچ کد اخلاقی ندارند، و معمولاً بسیار باهوش و منطقی هستند.»

  

8. سرآشپز 

اغلب روان آزارها هیچ علاقه ای به آسیب رساندن به دیگران ندارند، پس در این مورد نگران نباشید که سرآشپزها به شعله های آتش و چاقو در طول روز کاری خود دسترسی دارند. روان آزارها به خوبی از پس هرج و مرج بر می آیند در حالی که دیگران ممکن است در آن شرایط با ناکامی مواجه شوند، که می تواند یک دلیل عمده باشد که چرا این افراد در محیط پر ریخت و پاش آشپزخانه به خوبی کار می کنند.

  

7. افسر پلیس 

آدم های روان آزار لزوماً دارای انگیزه های پنهان نیستند. یکی از خصلت های آن ها این است که تحت فشار بسیار خونسرد باقی می مانند. افسران پلیس شغلی بسیار پر استرس و خطرناک دارند، بنابراین این مزیت بزرگی است که بتوانید در هنگام بحران ها خونسرد باقی بمانید. این می تواند دلیلی اصلی باشد که اجرای قانون، انتخاب شغلی پر طرفداری برای روان آزارها است.

  

6. خبرنگار 

داتون برخی از صفات آدم های روان آزار را جذابیت، تمرکز، ذهن آگاهی، قاطعیت، و اقدامگری ذکر می کند، که همه آن ها در حرفه خبرنگاری مزیت هستند، به ویژه اگر ضرب الاجل های سفت و سخت داشته باشید و مجبور باشید از منابع خاص به جواب دست پیدا کنید.

منبع





:: بازدید از این مطلب : 70
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: