نوشته شده توسط : mj

اما نکته ای که باید به آن توجه کرد این است؛ همه ما اشرف مخلوقات هستیم ، همه انسان هستیم و پروردگارمان به خلق کردن ما افتخار می کند، پس بهترین کار این است که برای احساسات و نحوه رفتار خود راه حلی بیاندیشیم حتی اگر از طرف مقابلمان زیاد خوشمان نیاید.

 

افراد باهوش در این زمینه تبحر و روش های خاص و جالبی دارند. 

در همین راستا ما قصد داریم تا راهکارهای طلایی باهوش ها در برخورد با انسان هایی که از آن ها خوششان نمی آید را برای شما مطرح نماییم، پس اگر می خواهید مانند افراد باهوش حرفه ای عمل کنید این مطلب را از دست ندهید.

 

ویژگی های افراد باهوش

اگر از شما بپرسند افراد خیلی باهوش چه ویژگی‌هایی دارند، ممکن شما بر اساس تجربیاتی که از معاشرت با افراد باهوش داشته‌اید یا از روی کتاب‌هایی که مطالعه کرده‌اید و یا از این و آن شنیده‌اید؛ پاسخ‌هایی را عنوان نمایید. اما علم تمام این پاسخ‌ها را تایید نمی‌کند ولی با برخی از آن‌ها موافق است.

  

در وبگاه کورا (Quora) که یک وبگاه پرسش و پاسخ است، بیش از 100 نفر به این سوال پاسخ داده‌اند " صفات مشترک افراد بسیار باهوش چیست؟"

 

برخی کاربران ادعا می‌کنند که پاسخ این پرسش را از تجربه شخصی که داشته‌اند می‌دانند و برخی دیگر پاسخ این سوال را فقط حدس می‌زنند.

 

آنطور که مشخص است، بیشتر کاربران پاسخ‌هایی داده‌اند که محقیقین با آن‌ها موافقند و عبارتند از؛

 

1- این افراد سازگاری بسیار بالایی دارند

بسیاری از کاربران عنوان کردند که افراد باهوش انعطاف‌پذیرند و می‌توانند در زمینه‌های مختلف رشد و پیشرفت کنند. سازگاری درافراد باهوش یعنی این که‌ " آن‌ها می‌توانند کارها را علی‌رغم وجود پیچیدگی‌ها و محدویت‌های موجود انجام دهند." تحقیقات اخیر روانشناسی از این ایده حمایت می‌کند. هوشمندی منوط است به توانایی تغییررفتار شخص به منظور مقابله موثر با محیط یا انجام تغییرات در محیطی که در آن زندگی می‌کند.

 

2- آن‌ها می‌دانند که چقدر نمی‌دانند

باهوشترین آدم‌ها می‌پذیرند که برخی چیزها را نمی‌دانند و با مفهوم آن آشنایی ندارند، جیم واینر (Jim Winer) می‌نویسد:"افراد باهوش از گفتن جمله من نمی‌دانم ابایی ندارند. اگر چیزی را نمی‌دانند می‌توانند آن را یاد بگیرند." عقیده و نظر واینر از سوی جاستین کروگر (Justin Kruger) و دیوید دانینگ (David Dunning) مورد تایید است چون مطابق مطالعاتی که این دو انجام داده‌اند، هر چه میزان هوش افراد کمتر باشد، بیشتر روی قابلیت‌‌های شناختی خود غلو می‌کنند.

 

برای مثال، در یک آزمایش، دانش‌آموزانی که در آزمون پذیرش دانشکده حقوق شرکت کرده بودند، کسانی که کمترین نمرات آزمون را کسب کرده‌ بودند ادعا می‌کردند که تقریباً به 50 درصد سوال‌ها پاسخ صحیح داده‌اند و کسانی که در چارک بالا نمره آورده بودند عنوان می‌کردند که توانسته‌اند به تعداد اندکی از سوالات پاسخ صحیح بدهند.

 

3- کنجکاوی آن‌ها سیری‌ناپذیر است

آلبرت انیشتین می‌گفت:" من استعداد خاصی ندارم، فقط زیادی کنجکاوم." کیزربر آلاس (Keyzurbur Alas) می‌گوید:" افراد باهوش به خود اجازه می‌دهند فریفته چیزهایی شوند که دیگران قدرشان را نمی‌دانند." تحقیقات منتشر شده در سال 2016 نشان می‌دهد که بین هوش کودکی و آزادی در تجربه کردن – که شامل کنجکاوی فکری در بزرگسالی می‌شود، ارتباط وجود دارد.

  

دانشمندان هزاران تن از افرادی که در انگستان به دنیا آمده بودند را به مدت 50 سال تحت بررسی قرار دادند و دریافتند که یازده ساله‌هایی که در تست IQ نمره بالاتری را کسب کرده بودند در سال 50 سالگی آزادانه‌تر دست به تجربه و آزمایش می‌زنند.

 

منبع





:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: