نوشته شده توسط : mj

این کاستی‌ها می‌توانند در تحصیل و همچنین در روابط اجتماعی،اخلال معنا داری ایجاد کنند.در نتیجه اغلب تکالیف را ناتمام می‌گذارند و وقتی دیگری در حال حرف زدن است نمی‌توانند به حرفش گوش دهند.کودکان مبتلا اغلب در مدرسه به عنوان یک بچه بی قرار و ناآرام شناخته می‌شوند و بیشتر از چند دقیقه نمی‌توانند یک‌جا بنشینند و آرام بگیرند.این افراد گاهی اوقات به حرف دیگری گوش نمی‌دهند. تکالیف درسی، کتاب‌ها یا وسایل‌شان را فراموش می‌کنند و به قدر کافی به جزيیات توجه نمی‌کنند.بیش‌فعالی شامل بی‌قراری،یک‌جا ننشستن برای مدتی طولانی و همیشه در حال تحرک بودن است.تکانشگری هم جواب دادن به سوال قبل از تمام شدن سوال و رعایت نکردن نوبت است.هر دو گروه از نشانه‌ها یعنی توجه نداشتن و بیش فعالی و تکانشگری باید در فرد وجود داشته باشد تا تشخیص اختلال کمی توجه بیش فعالی بگیرد. در اينجا نگاهي داريم به علايم بيش فعالي كه عبارت است از: توجه نداشتن:

 

توجه نکردن به جزيیات یا اشتباه‌هاي سهوی در تکالیف درسی.مثلا جا انداختن سرکش گ یا دندانه حروفی مثل س در دیکته. مشکل داشتن در تداوم توجه(تمرکز نداشتن در جریان یک سخنرانی طولانی). گوش نکردن به حرف‌های کسی که به طور مستقیم با شخص در حال حرف زدن است. گم کردن وسايل شخصی یا لوازم التحریر در مدرسه و خانه‌يا فراموش کردن تکالیف درسی و وظایف روزانه كه عمدتا اين افراد در مدیریت برنامه دچار مشکلاتی می‌شوند. دومين نشانه اين افراد «بیش فعالی و تکانشگری» است. بی قراری.

 

درمان پیش فعالی

کودکان بیش فعال اغلب در مدرسه به عنوان یک بچه بی قرار و ناآرام شناخته می‌شوند‎

 

وول خوردن در صندلی در اغلب موارد، برخاستن مداوم از روی صندلی و حرکت کردن به صورتی که موجب ناراحتی دیگران می شوند، از در و دیوار بالا رفتن و دویدن پی در پی.پر سرو‌صدا هستند و گویی یک موتور در درون فرد روشن است يا قادر به سکوت و نشستن طولانی در یک مکان نداشتن از ديگر نشانه‌هاي اين افراد است.زیاد حرف زدن و وسط حرف دیگران پریدن نيز از ديگر نشانه‌هاي اين اختلال است كه در خانواده‌هایی که یک نفر آن‌ها چنین اختلالی دارد، رایج‌تر است.کودکان مبتلا از طرف همسالان طرد می‌شوند.این می‌تواند نتیجه عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی از قبیل محیط خصمانه خانهو تعامل ژن محیط باشد.عوامل محیطی نقش نسبتا کوچکی در ایجاد این اختلال دارند.بايد توجه داشت كه احتمال تشخیص این اختلال در مورد پسرها سه برابر دخترهاست. در اين جا بايد به شیوه برخورد با کودکان کم توجه و بیش فعال هم توجه كرد كه به برخي ازآن ها اشاره مي‌كنيم:

منبع





:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 دی 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: